שמן אתרי מור - דוטרה

₪300.00Price

שמן אתרי מור מופק משרף העץ.

ניחוח חם , אדמתי, עצי, בלסם.

תו- בסיס

5%-20% בתערובת.
ניתן ללקיחה פנימית!

תכונות שמן מור:
מחטא חזק, אמטי בקטריאלי, אנטי פטרייתי, מכייח, אסטריג’נט.
שמן מדיטטיבי.

בקוסמטיקה - מחליק קמטים ונותן חיות לעור עייף ונפול - אנטי אייג'נג. מתאים לעור שמן
מתאים לזיהומי עור, אקנה, פטריות, הרפס, כיבים בפה, טחורים, דלקת חניכיים, פצעי לחץ.

תעודת כשרות